Parchet Parchet Piele Parchet Vinyl Parchet Pluta Parchet Linoleum Podele Exterioare Lemn Fatada Profile Stratificate Galerie Contact
Navigation Menu Html by Vista-Buttons.com v5.7

Adeziv WAKOL MS 260 monocomponent poliuretanic rigid-elastic, fara solvent, grad de aderenta ridicat, emisii slabe de vapori (1 gal=15 kg.). Se curata cu servetele curatire WAKOL RT 5960. Pentru vizionare recomandam web-site: www.wakol.com

 

Amorsa poliuretanica WAKOL PU 280 este o amorsa pe baza de rasini, monocomponenta, pentru amorsarea pardoselilor absorbante si neabsorbante, precum si pentru stabilizarea consistentei zonelor marginale ale sapelor afectate. Amorsa WAKOL PU 280 este utilizabila si pentru oprirea umiditatii capilare la incaperile fara subsol precum si a umiditatii din sapele de ciment. (1 bidon=11 kg.)

 


Adezivul WAKOL PU 225 este un adeziv bicomponent fara solvent, fara apa, avind emisii slabe de noxe. Este ambalat in galeti de 6,75 kg sau 10 kg.

 


 Amorsa universala WAKOL D 3073 fara solventi se foloseste cu succes impreuna cu adezivul bicomponent rigid WAKOL PU 225 asigura o buna dezprafuire a sapei si imbunatateste proprietatile de lipire ale adezivului WAKOL utilizat.

 


 Adeziv flexibil monocomponent WAKOL MS 250 utilizat cu succes pentru lipirea  parchetului stratificat.

 


Adeziv WAKOL K 400 cu VOC control este un adeziv pe baza de rasini sintetice, rezistent la forfecare si cu continut redus de solventi.

 


 Adeziv WAKOL D 3540, fara solventi, se foloseste pentru lipirea parchetului de pluta.

 


Adeziv WAKOL D 6085, fara solventi, pe baza de polimeri sintetici, se foloseste pentru lipirea frontala a placilor de parchet montate  flotant (lipirea lambei si ulucului) , a placajelor, etc.

 


Servetele pentru curatire WAKOL RT 5960 se folosesc pentru indepartarea adezivului ramas in exces pe suprafata parchetului, a sculelor (gletierelor) folosite la montaj, etc.

 

 

 

 

Pentru finisarea parchetului de lemn utilizam produsele consacratei firme germane LOBA. Recomandam vizionare web-site: www.loba.de
LOBADUR WS Easy FillPlus –liant pe baza de apa cu uscare rapida pentru prelucrarea chitului de lemn;
LOBADUR WS Life- lac monocomponent pe baza de apa
LOBADUR WS Easy Prime- grund acril poliuretanic pe baza de apa
LOBADUR WS 2K Duo- lac poliuretanic bicomponent pe baza de apa avind o duritate finala mare avind o elasticitate sporita si stabilitate chimica foarte buna. Fara N- Metilpirolidon.
LOBADUR WS Viva- lac monocomponent pe baza de apa
LOBADUR WS Easy Finish- lac monocomponent acyl-poliuretanic pe baza de apa cu stabilitate excelenta.

 


LOBADUR Gap Filling Compound este un liant pe baza de solventi pentru prepararea chitului de lemn. Avantaj: ciclus de uscare rapid.

 


Colorant (bait) cu miros redus pe baza de solventi folosit pentru colorarea (baituirea) profesionala a parchetului. Culorile disponibile sunt variate: Afromosia, Iroko, Panga-Panga, Wenge, Sucupira, Papirus, Padouk, Jatoba, Bilinga, Stejar alb, Stejar afumat, etc.

 

 


LOBASOL HS AKZENT 100 Oil este 100% este un ulei  fara solventi utilizat cu succes la uleierea parchetului de interior.

 


LOBASOL HS Select 100 Oil/Wax- este o combinatie de ulei si ceara , fara solventi, cu o buna rezistenta la traffic, murdarie, etc.

 


LOBASOL Deck&Teak este un ulei special compus din uleiuri vegetale, utilizat pentru tratarea si conservarea lemnului de exterior (deck, mobilier, etc), accentuindu-i textura naturala.

 


LOBA Clening Set – set complet pentru intretinerea parchetului de interior format din mop telescopic, solutie curatire, reserve, etc.

 

 

   Inapoi Sus

 

Parchet   |   Parchet piele  |   Parchet vinyl   |   Parchet pluta   |   Parchet linoleum    Podele exterioare  |   Lemn fatada   |   Galerie   |   Contact